RESULTAATGERICHT SAMENWERKEN •
ARIËNS KLANTWAARDE SYSTEEM •
INK MODEL •
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN •
LEAN •
CRADLE TO CRADLE •
INVESTERING ONDERHOUD •
DAGELIJKS ONDERHOUD •
PLANMATIG ONDERHOUD •
GPS ONDERHOUD •
FSC •
VGO •
PKVW •
VCA •
NEN 2767 •
ONDERHOUDNL TOTAAL •
ONE PIECE FLOW •
24 UURS MELDKAMER •
AH COATING •
AJ RENOVATIEKOZIJN •
SCHILDERWERK •
TIMMERWERK •
STUC- EN SPECIEWERK •
BADKAMERS •
TOILETTEN •
KEUKENS •
DAKEN •
HWA •
SPOUW- GEVEL- VLOER- EN DAKISOLATIE •
HOUT- EN BETONROTHERSTEL •
BEGLAZING EN GLASHERSTEL •
WANDAFWERKING •
BESTRATING •
BRANDWERENDE VOORZIENINGEN •

Laatste nieuws
Ariëns in beweging

Vacature: we zoeken een calculator/werkvoorbereider

20 December 2019

Resultaatgericht vastgoedonderhoud en beheer is een dynamisch proces dat heel goed bij ons past.

Je hebt dus bepaald geen saaie baan wanneer je bij ons komt werken als calculator/werkvoorbereider.

Vacature werkvoorbereider/calculator

Vacature: we zoeken een projectleider

19 December 2019

We groeien in wat we doen, in wat we denken en kunnen op het gebied van vastgoedonderhoud en beheer.

We nodigen je graag uit om met ons mee te groeien. Wij zoeken namelijk een projectleider.

Bekijk hier de vacature

Referentieverhaal: beter samenwerken met behulp van automatisering

8 August 2019

‘Ik verwacht dat binnen afzienbare tijd al onze projecten RGS-projecten zullen zijn.’

Lees hier het volledige artikel

Met RGS financiële zekerheid voor zorgonderhoudskosten – artikel

7 September 2017

De Famegroep is als planontwikkelaar al tien jaar betrokken bij alle vastgoedvraagstukken van de ZZG Zorggroep in Groesbeek. Ook voor het beheer en onderhoud. “Sinds twee jaar heeft ZZG meer gebouwen in eigendom gekregen”, zegt Ton ten Brinke, externe ontwikkelmanager voor de ZZG Groep namens Fame. “Qua onderhoud hebben we gekozen voor resultaatgericht samenwerken (RGS) voor de komende veertig jaar. Daarmee hebben we voor veertig jaar financiële zekerheid.”

 

Lees hier het volledige artikel

VGO-keur voor drie jaar verlengd

10 March 2017

Het doet ons veel plezier te kunnen melden dat het VGO-keurmerk voor ons bedrijf voor de komende drie jaar verlengd is. Dat is goed nieuws voor ons, maar ook voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Het zegt namelijk heel veel over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van ons bedrijf.

En hoewel Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud een zelfbewust bedrijf is en bij ons kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid – van zowel opdrachtgevers als bewoners/gebruikers – sinds jaar en dag voorop staan, blijft het natuurlijk altijd spannend of dat door derden ook daadwerkelijk zo ervaren wordt.

Uit de resultaten van de scan, uitgevoerd in het kader van het VGO-keur, kan men concluderen dat we vanuit ‘uitvoerder’ (de kwaliteit van ons werk aan gevels, daken, installaties en interieur is uitstekend) en ‘meedenker’ inmiddels zijn uitgegroeid tot een volwaardig vastgoedadviseur.

Dat wil zeggen dat onze dienstverlening nauwkeurig is afgestemd op het gebruik en het vastgoedbeleid van onze opdrachtgevers, het adviseren, het voldoen aan van tevoren vastgestelde prestatie-eisen, het leveren van (alternatieve) ontwerpen/scenario’s, de uitvoering en het onderhoudsbeheer.

Kort en goed: Ariëns scoort in de scan op de kwaliteit van de organisatie 92,70 (op een schaal van 1-100) en onze score op kennis is 91,50.

In een onlangs uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek, waaraan tien van onze opdrachtgevers deelnamen, komt de gemiddelde score op klanttevredenheid van Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud uit op maar liefst 4,3 (schaal 1-5).

Kortom, alle reden om te kunnen concluderen dat we onze ambities en klantbeloftes daadwerkelijk waarmaken en dat we onszelf niet voor niets partner in vastgoedonderhoud noemen.

Bekijk hier het resultaat van de VGO-scan

 

 

‘Resultaatgericht samenwerken, dat doet niet iedereen’

14 September 2016

Artikel in Hét Ondernemersbelang

Gevelrenovatie 59 eengezinswoningen en 81 appartementen in Nijmegen gaat de volgende fase in

1 August 2016

Begin september begint Ariëns – Parter in vastgoedonderhoud in opdracht van/samenwerking met Talis met RGS fase 5 van het project gevelrenovatie van 59 eengezinswoningen en 81 appartementen in de wijk Bottendaal 1985 in Nijmegen (omgeving Jan van Speykstraat – Dr. Jan Berendstraat – Karel Doormanstraat – Piet Heinstraat – Schoolstraat).

Dat wil zeggen dat er na een zorgvuldige planontwikkeling en voorbereiding gedurende de afgelopen maanden(RGS fase 1 t/m 4) nu een begin wordt gemaakt met de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Werkzaamheden zullen bestaan uit asbestsanering, glas- en na-isolatie, het vervangen van daken en goten, voegwerkherstel, kozijnrenovatie en schilderwerk.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden, die deel uitmaken van een uitgebreid onderhoudsscenario voor de komende 25 jaar, op 1 december 2016 klaar.

 

20160105_111510

Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud renoveert en verbouwt Kapel Mariëndaal in Groesbeek

30 December 2015

In opdracht van ZZG zorggroep renoveert en verbouwt Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud in samenwerking met een drietal andere bedrijven Kapel Mariëndaal in Groesbeek.

Het project omvat o.a. de renovatie van de gevel van de uit 1940 daterende kapel en de verbouwing van het restaurant op de begane grond en de eerste verdieping.

Het bouw-/renovatieteam is als volgt samengesteld:

Directievoering: Famegroep Zwolle
Bouwkundig aannemer: Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud Nijmegen
Warmte-installaties: Kropman Nijmegen
Elektrische installaties: Nikkelen Groesbeek

Aansluitend op het verbouwings-/renovatietraject draagt Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud de komende jaren ook zorg voor het beheer en onderhoud van de kapel, in samenwerking met Duurzaam Verbonden.

De werkzaamheden van de renovatie en verbouwing vinden plaats in de periode van 4 januari tot mei 2016.

 

IMG_0795

IMG_0808

 

Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud en ZZG Zorggroep tekenen intentieovereenkomst

4 June 2015

Voor het beheer en onderhoud van de locaties ZZG Herstelhotel, Eikenhorst en Kloostertuin hebben Ariëns – Partner in Vastgoedonderhoud en ZZG Zorggroep een intentieovereenkomst getekend, gebaseerd op Resultaatgerichte Samenwerking.

Door veranderende wet- en regelgeving en zorgfinanciering, is het ontwikkelen en exploiteren van vastgoed niet meer een kernactiviteit van ZZG. Er lag een duidelijke wens om de werkzaamheden in het onderhoud en beheer van gebouwen en technische installaties verder te professionaliseren en tegelijkertijd de kosten te kunnen beheersen. Men kwam al snel tot de slotsom dat het uitbesteden van het beheer en onderhoud inclusief calamiteitenopvolging in een Resultaatgerichte Samenwerkingsovereenkomst de beste manier is om dit te realiseren.

Een belangrijke overweging daarbij is de wens om de projecten op klantvriendelijke, kostenefficiënte en MVO-manier te kunnen realiseren. Dat wil in de praktijk zeggen dat de werkzaamheden nauwkeurig op elkaar worden afgestemd en vervolgens met zo min mogelijk overlast voor de gebruikers en de leefomgeving worden uitgevoerd.

De precieze aard en omvang en dus ook de planning van de werkzaamheden die voortvloeien uit deze intentieovereenkomst worden in de loop van dit jaar verder verkend en ingevuld.

Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud geselecteerd voor Talis RGS-poule

5 February 2015

Begin januari maakte woningbouwvereniging Talis uit Nijmegen bekend dat zij voor een deel van het planmatig onderhoud in 2015 een poule willen samenstellen waarin projecten worden voorbereid en uitgevoerd op de Resultaatgericht Samenwerken (RGS) manier en dat Ariens – Partner in vastgoedonderhoud geselecteerd is voor deze poule. Het gaat hierbij om een aantal middelgrote (gevel)onderhoudsprojecten in 2015.

Bijzondere stap
Talis neemt hiermee een bijzondere stap in de aanpak van hun vastgoedonderhoud. Het plan is de ketensamenwerking uit te breiden en te professionaliseren. Daarbij streeft men naar standaardisatie. Dat wil zeggen dat de bedrijven in de poule straks werken met dezelfde aanpak, formulieren, eenheidsprijzen, etc.

Zorgvuldige selectie
Het moge duidelijk zijn dat Talis bij de selectie niet over een nacht ijs is gegaan. Deelnemende bedrijven moeten aantoonbaar voldoen aan strenge criteria. Het ging daarbij bijvoorbeeld over de ervaring met Resultaatgerichte Samenwerking en de mate waarin de organisatie daarop is ingericht. Ook werd er zorgvuldig gecheckt of de deelnemende bedrijven financieel gezond zijn.

Kwaliteit in balans
Belangrijk criterium was ook de vraag of deelnemende bedrijven werken met de tool Kwaliteit in Balans (KiB). Dit is een instrument waarmee de aspecten veiligheid, gezondheid, energieprestatie, gebruikskwaliteit, duurzaamheid, toekomstwaarde en wonen met elkaar in de gewenste balans worden gebracht, op grond waarvan er een zgn. onderhoudsscenario kan worden gekozen. De exploitatiekosten kunnen daardoor zeer nauwkeurig in kaart worden gebracht.

Belangrijke erkenning
Johans Ariëns, commercieel directeur: ‘We zijn er erg blij mee. Zo’n goed bericht krijg je immers niet elke dag! We ervaren de selectie voor deze poule als een belangrijke erkenning van waar we goed in zijn en de keuze om onze organisatie in te richten op Resultaatgerichte Samenwerking. Een erkenning des te meer als je bedenkt we al jaren met Talis werken. Het feit dat we voor deze poule geselecteerd zijn, zegt ook iets over de tevredenheid over onze samenwerking in het verleden en is tegelijk een enorm blijk van vertrouwen in de toekomst. En daarin is Resultaatgerichte Samenwerking absoluut essentieel!’

 

Klanttevredenheid

Opdrachtgevers: 7,9 (4e kwartaal 2019)
Bewoners: 8,0 (4e kwartaal 2019)
lees verder...


Laatste nieuws

Meer nieuws...

Ariëns op twitter

Twitter