RESULTAATGERICHT SAMENWERKEN •
ARIËNS KLANTWAARDE SYSTEEM •
INK MODEL •
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN •
LEAN •
CRADLE TO CRADLE •
INVESTERING ONDERHOUD •
DAGELIJKS ONDERHOUD •
PLANMATIG ONDERHOUD •
GPS ONDERHOUD •
FSC •
VGO •
PKVW •
VCA •
NEN 2767 •
ONDERHOUDNL TOTAAL •
ONE PIECE FLOW •
24 UURS MELDKAMER •
AH COATING •
AJ RENOVATIEKOZIJN •
SCHILDERWERK •
TIMMERWERK •
STUC- EN SPECIEWERK •
BADKAMERS •
TOILETTEN •
KEUKENS •
DAKEN •
HWA •
SPOUW- GEVEL- VLOER- EN DAKISOLATIE •
HOUT- EN BETONROTHERSTEL •
BEGLAZING EN GLASHERSTEL •
WANDAFWERKING •
BESTRATING •
BRANDWERENDE VOORZIENINGEN •

Laatste nieuws
Ariëns in beweging

Referentieverhaal: beter samenwerken met behulp van automatisering

8 August 2019

‘Ik verwacht dat binnen afzienbare tijd al onze projecten RGS-projecten zullen zijn.’

Lees hier het volledige artikel

Vacature Productieleider

4 May 2019

Zit je graag vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vastgoedonderhoud en beheer?

Tja… dan moet je toch echt bij ons zijn!
Wij zoeken namelijk een productieleider!

Lees hier de volledige functieomschrijving

Vacature Ordermanager Service & Onderhoud

30 April 2018

Wij zoeken een Ordermanager (HBO-niveau)

verantwoordelijk voor het van ‘binnenuit’ voorbereiden, plannen en aansturen van service & onderhoudsverzoeken voor de verschillende disciplines voor onze werkmaatschappijen Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud en Seuren 24-uurs glasservice.

De werkzaamheden

Als ordermanager ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke planning en inzet van onze vakmensen en leveranciers, met inachtneming van optimale kwaliteit en veiligheid.

Je neemt meldingen aan, offreert en draagt zorg voor tijdige inkoop van het benodigde materiaal en de voorbereiding en uitvoering  van de werkzaamheden. Wanneer een order is afgerond, bereidt je de facturatie voor. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een coachende stijl van leidinggeven. Je bent de technische vraagbaak voor opdrachtgevers én je collega’s.

Je werkt in een klein team dat creatief is in het bedenken van oplossingen en meedenkt met de klant. Je hebt dan ook veelvuldig contact met opdrachtgevers, (toe)leveranciers en collega’s.

Kortom: klantgerichtheid, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer, daar draait het om. Je moet dus empathisch vermogen hebben, stressbestendig zijn, snel kunnen schakelen tussen de verschillende projecten en werkzaamheden en daarbij vooral ook het overzicht kunnen bewaren.

Opleiding/ervaring

Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau en jaar relevante bouwkundige of technische werkervaring. Je hebt affiniteit met beheer en onderhoud. Aantoonbare ervaring met Lean-methodieken en Resultaatgerichte Samenwerking is een pré. Tot slot beschik je uiteraard over voldoende kennis van Office pakketten.

Solliciteren

Je sollicitatie met curriculum vitae kun je sturen naar: info@ariens.nl
Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud
(t.a.v. de directie )
Tarweweg 11
6534 AM Nijmegen

Met RGS financiële zekerheid voor zorgonderhoudskosten – artikel

7 September 2017

De Famegroep is als planontwikkelaar al tien jaar betrokken bij alle vastgoedvraagstukken van de ZZG Zorggroep in Groesbeek. Ook voor het beheer en onderhoud. “Sinds twee jaar heeft ZZG meer gebouwen in eigendom gekregen”, zegt Ton ten Brinke, externe ontwikkelmanager voor de ZZG Groep namens Fame. “Qua onderhoud hebben we gekozen voor resultaatgericht samenwerken (RGS) voor de komende veertig jaar. Daarmee hebben we voor veertig jaar financiële zekerheid.”

 

Lees hier het volledige artikel

Vacature projectmanager (HBO-niveau)

4 July 2017

In onze organisatie draait alles om de klant. In een goede sfeer zorgen we ervoor dat alles klopt! We werken continu aan innovatieve werkwijzen en producten. We hechten veel waarde aan een grote mate van zelfsturing en hanteren daarom een coachende stijl van leidinggeven.

De functie

Je bent in staat zelfstandig de goedkoopste onderhoudsmaatregelen te bepalen én te voldoen aan de kwaliteitseisen van de opdrachtgever. Je zet aanbiedingen en werkbegrotingen op en verzorgt de kostenbewaking van de projecten. Je hebt bewezen leidinggevende capaciteiten, coacht de uitvoering en stuurt op resultaat.

Opleiding/ervaring

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, een relevante (bouwtechnische) opleiding (HTS o.g.) of minimaal 5 jaar praktische ervaring in het laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Aantoonbare ervaring met Lean-methodieken en Resultaatgerichte samenwerking is een pré. Uiteraard beschik je over voldoende kennis van Office pakketten.

Solliciteren

Je sollicitatie met curriculum vitae kun je sturen naar info@ariens.nl

of per post naar:
Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud
(t.a.v. Dhr. J. Kuppen)
Tarweweg 11
- 6534 AM Nijmegen

Vacature werkvoorbereider/calculator (HBO-niveau)

In onze organisatie draait alles om de klant. In een goede sfeer zorgen we ervoor dat alles klopt! We werken continu aan innovatieve werkwijzen en producten. We hechten veel waarde aan een grote mate van zelfsturing en hanteren daarom een coachende stijl van leidinggeven.

De werkzaamheden

Naast de voorbereiding en de calculaties, begeleid je ook de kleine projecten, zowel technisch als organisatorisch van A tot Z. Daarnaast ben je de technische vraagbaak voor opdrachtgevers én je collega’s. Je werkt in een klein team dat creatief is in het bedenken van oplossingen en meedenkt met de klant. Je hebt dan ook veelvuldig contact met opdrachtgevers, (toe)leveranciers en collega’s.

Kortom: klantgerichtheid, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer, daar draait het om. Je moet dus empathisch vermogen hebben, snel kunnen schakelen tussen de verschillende projecten en werkzaamheden en daarbij vooral ook het overzicht kunnen bewaren.

Opleiding/ervaring

Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau en circa 3 tot 5 jaar relevante bouwkundige werkervaring. Je hebt affiniteit met beheer en onderhoud. Aantoonbare ervaring met Lean-methodieken en Resultaatgerichte samenwerking is een pré. Uiteraard beschik je over voldoende kennis van Office pakketten.

Solliciteren

Je sollicitatie met curriculum vitae kun je sturen naar info@ariens.nl

of per post naar:
Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud
(t.a.v. Dhr. J Kuppen)
Tarweweg 11
- 6534 AM Nijmegen

VGO-keur voor drie jaar verlengd

10 March 2017

Het doet ons veel plezier te kunnen melden dat het VGO-keurmerk voor ons bedrijf voor de komende drie jaar verlengd is. Dat is goed nieuws voor ons, maar ook voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Het zegt namelijk heel veel over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van ons bedrijf.

En hoewel Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud een zelfbewust bedrijf is en bij ons kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid – van zowel opdrachtgevers als bewoners/gebruikers – sinds jaar en dag voorop staan, blijft het natuurlijk altijd spannend of dat door derden ook daadwerkelijk zo ervaren wordt.

Uit de resultaten van de scan, uitgevoerd in het kader van het VGO-keur, kan men concluderen dat we vanuit ‘uitvoerder’ (de kwaliteit van ons werk aan gevels, daken, installaties en interieur is uitstekend) en ‘meedenker’ inmiddels zijn uitgegroeid tot een volwaardig vastgoedadviseur.

Dat wil zeggen dat onze dienstverlening nauwkeurig is afgestemd op het gebruik en het vastgoedbeleid van onze opdrachtgevers, het adviseren, het voldoen aan van tevoren vastgestelde prestatie-eisen, het leveren van (alternatieve) ontwerpen/scenario’s, de uitvoering en het onderhoudsbeheer.

Kort en goed: Ariëns scoort in de scan op de kwaliteit van de organisatie 92,70 (op een schaal van 1-100) en onze score op kennis is 91,50.

In een onlangs uitgevoerd klanttevredenheidsonderzoek, waaraan tien van onze opdrachtgevers deelnamen, komt de gemiddelde score op klanttevredenheid van Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud uit op maar liefst 4,3 (schaal 1-5).

Kortom, alle reden om te kunnen concluderen dat we onze ambities en klantbeloftes daadwerkelijk waarmaken en dat we onszelf niet voor niets partner in vastgoedonderhoud noemen.

Bekijk hier het resultaat van de VGO-scan

 

 

‘Resultaatgericht samenwerken, dat doet niet iedereen’

14 September 2016

Artikel in Hét Ondernemersbelang

Gevelrenovatie 59 eengezinswoningen en 81 appartementen in Nijmegen gaat de volgende fase in

1 August 2016

Begin september begint Ariëns – Parter in vastgoedonderhoud in opdracht van/samenwerking met Talis met RGS fase 5 van het project gevelrenovatie van 59 eengezinswoningen en 81 appartementen in de wijk Bottendaal 1985 in Nijmegen (omgeving Jan van Speykstraat – Dr. Jan Berendstraat – Karel Doormanstraat – Piet Heinstraat – Schoolstraat).

Dat wil zeggen dat er na een zorgvuldige planontwikkeling en voorbereiding gedurende de afgelopen maanden(RGS fase 1 t/m 4) nu een begin wordt gemaakt met de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Werkzaamheden zullen bestaan uit asbestsanering, glas- en na-isolatie, het vervangen van daken en goten, voegwerkherstel, kozijnrenovatie en schilderwerk.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden, die deel uitmaken van een uitgebreid onderhoudsscenario voor de komende 25 jaar, op 1 december 2016 klaar.

 

20160105_111510

Vacature

6 April 2016

Werkvoorbereider/Calculator (HBO niveau)

verantwoordelijk voor het van ‘binnenuit’ voorbereiden van projecten.                                                                                                                                               

 

De werkzaamheden

Naast de voorbereiding en de calculaties, begeleid je ook de kleine projecten, zowel technisch als organisatorisch van A tot Z. Daarnaast
ben je de technische vraagbaak voor opdrachtgevers én je collega’s. Je werkt in een klein team dat creatief is in het bedenken van oplossingen en meedenkt met de klant. Je hebt dan ook veelvuldig contact met opdrachtgevers, (toe)leveranciers en collega’s.

Kortom: klantgerichtheid, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer, daar draait het om. Je moet dus empathisch vermogen hebben, snel kunnen schakelen tussen de verschillende projecten en werkzaamheden en daarbij vooral ook het overzicht kunnen bewaren.

Opleiding/ervaring

Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau en circa 5 tot 8 jaar relevante bouwkundige werkervaring. 
Je hebt affiniteit met beheer en onderhoud. Aantoonbare ervaring met Lean-methodieken en Resultaatgerichte samenwerking is een pré.

Tot slot beschik je uiteraard over voldoende kennis van Office pakketten.

Solliciteren

Je sollicitatie met curriculum vitae kun je binnen twee weken sturen naar
info@ariens.nl

of per post naar:

Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud
(t.a.v. de directie )
Tarweweg 11
6534 AM Nijmegen

 

Klanttevredenheid

Opdrachtgevers: 7,9 (3e kwartaal 2019)
Bewoners: 8,1 (3e kwartaal 2019)
lees verder...


Laatste nieuws

Meer nieuws...

Ariëns op twitter

Twitter