John Bloemhard

John Bloemhard Vierkant

John Bloemhard

Projectleider

Stuur mij een mail!

John Bloemhard

Projectleider

 

Mijn rol in het team


Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor het goede verloop van projectmatige renovatie en transformatie. Zoals het transformeren van kantoorruimte naar appartement bijvoorbeeld of het creëren van slaapkamers in kinderdagverblijven. Daarnaast doe ik veel op het gebied van brandveiligheid en hou ik me sinds kort bezig met duurzaamheid en circulariteit. Als we naar duurzaamheid kijken, valt er zeker nog winst te behalen en hebben we nog heel wat uitdagingen.

 

Wat circulariteit betreft loopt de bouw ontzettend achter op bijvoorbeeld de autoindustrie. In de autobranche wordt namelijk zo’n 95% gerecycled, in de bouw is dat slechts 15%. Natuurlijk is het nog beter om naar hergebruik over te gaan. Al met al zijn er nog enorme stappen te maken. Hopelijk kan ik hierin iets betekenen.

 

Als ik even niet aan het werk ben…

Ik ben vader van vier kinderen en ik heb een vriendin en twee bonuszoons. Onze bordercollie maakt het gezin compleet. Quality time met mijn naasten staat wel op nummer 1. Lekker koken, wandelen of gewoon samen erop uit op twee. En als gewezen voetbal-, fitness- en conditietrainer wordt er veel gesport in ons gezin. Ik kitesurf af en toe en duiken en snorkelen in het zonnige zuiden is ook niet verkeerd.  

Vragen?

Neem gerust contact met ons op