Vincent Jansen

Vincent Jansen Vierkant (1)

Vincent Jansen

Directeur

Stuur mij een mail!

Vincent Jansen

Directeur Energie & Duurzaam Beheer

 

Sinds 2007 werk ik op het snijvlak van energie, vastgoed en duurzaamheid. Al tijdens mijn opleiding bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen werkte ik parttime voor een totaalaannemer en leerde ik vanuit de praktijk hoe onderhoud, renovatie en nieuwbouw werken. De interesse voor de techniek ontstond daar en zo ben ik terechtgekomen bij Essent, Liander en daarna Sweco.

Bij deze bedrijven heb ik verschillende functies gehad van assetmanager, investmentmanager, projectmanager naar teammanager en bij Sweco uiteindelijk de eindverantwoordelijkheid voor de afdeling Energie & Duurzaamheid. Die afdeling was verantwoordelijk voor verduurzaming van gebouwen en gebieden en gaf advies in alle fases van technische projecten, op operationeel, tactisch en strategisch gebied.

In de loop der jaren heb ik relaties opgebouwd bij gemeenten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, woningcorporaties, private investeerders, bouwende ontwikkelaars en energiebedrijven.    

Als ik even niet aan het werk ben…

Dan vind ik het erg leuk om met mijn gezin, familie en vrienden leuke dingen te ondernemen. Daarnaast voetbal en wielren ik graag en hou ik ervan om thuis wat te verbouwen.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op