Beheer en onderhoud 7 scholen Invitare

Beheer en onderhoud 7 scholen

Opdrachtgever: Stichting Invitare

 

Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud voert al sinds 2011 de regie over het onderhoud en beheer van zeven scholen van Stichting Invitare. In samenwerking met onze partners Kemkens (W-installaties), Tiboveen (E-installaties) en Holland dak (daken) verrichten we voor Invitare al het service-, periodiek- en planmatig onderhoud aan gebouwen en installaties en voeren we bouwkundige projecten uit.

Het contract is inmiddels verlengd voor onbepaalde tijd.

Uitgangspunt is om de zeven scholen in een totaalstelsel van maatregelen en diensten tegen de laagste kosten te onderhouden. Dit zodat de gebouwen en installaties met zo min mogelijk inspanning en overlast voor de gebruikers op het gewenste functionele en/of esthetische niveau komen of blijven.

Daarnaast voorzien we Invitare van advies en maken van de uitgevoerde service en periodieke werkzaamheden een vertaalslag naar een planmatig onderhoudsscenario voor de korte en lange termijn.

Stichting Invitare

Stichting Invitare Openbaar Onderwijs is een organisatie voor primair openbaar onderwijs. Acht basisscholen en een school voor Speciaal Basisonderwijs (SBO) vormen onderdeel van Invitare. De scholen zijn gevestigd in zes gemeentes. De scholen in Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill & Sint Hubert liggen in de provincie Brabant; de scholen in Gennep en Nieuw Bergen liggen in de provincie Limburg.

Schermafbeelding 2021 06 09 Om 11.27.18
Schermafbeelding 2021 06 09 Om 11.31.47 E1623231161954

Vragen?

Neem gerust contact met ons op