Keukenrenovatie woonzorglocatie

Renovatie acht keukens in woonzorgcentrum De Weegbree in Wijchen

Opdrachtgever: ZZG zorggroep

 

In De Weegbree in Wijchen (een woonzorgcentrum van ZZG zorggroep) renoveerden we in de periode van juli t/m november 2021 de keukens van acht gezamenlijke woonkamers. Samen met onze partners – Kemkens (W), Nikkelen (E), Bribus Keukens en Wouters Schoonmaakorganisatie – vervingen we kasten en plaatsten nieuwe fronten en werkbladen. Daarnaast creërden we meer werkruimte door een andere indeling van de keukens. Met het oog op duurzaamheid werd alle nog goed functionerende apparatuur uit de bestaande keukens ingebouwd in de nieuwe.

Voor de bewoners, veelal kwetsbare ouderen, was het van groot belang dat er met zo min mogelijk overlast gewerkt werd. Daarom is alles per woonkamer afgewerkt. Verder vond het transport van goederen en andere logistiek zo veel mogelijk plaats op momenten dat het dagritme van de bewoners het minst verstoord werd.

Voor oplevering vond er een grote schoonmaak plaats, zodat de keukens direct gebruiksklaar waren.

Over ZZG zorggroep

De ruim 3000 medewerkers van ZZG zorggroep bieden wijkverpleging (zorg thuis), beschermd en beschut wonen en revalidatie- en herstelzorg in de regio Nijmegen, Wijchen, Maas en Waal. Samen met zo’n 900 vrijwilligers ondersteunen zij jaarlijks ongeveer 9000 cliënten. ZZG zorggroep gaat uit van gezondheid, wat nog wel kan. Medewerkers van ZZG zorggroep staan cliënten bij om hun kwaliteit van leven zo lang mogelijk te kunnen behouden; zodat zij de mens kunnen blijven die zij willen zijn. Daarbij werkt ZZG vanuit drie waarden: deskundig, liefdevol en helder.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op