Realisatie noodopvang vluchtelingen

Bericht 11. De Kentering.Def E1648210544858

Realisatie noodopvang Oekraïnse vluchtelingen

Overal in Nederland zijn gemeenten druk in de weer om opvanglocaties voor Oekraïnse vluchtelingen te creëren. Zo ook in de gemeente Berg en Dal, waar we samen met onze partners de rechtervleugel van het gebouw De Kentering, het voormalige hoofdkantoor van onze klant ZZG zorggroep, omtoverden tot opvanglocatie.

In slechts twee weken tijd hebben we sanitaire voorzieningen, wasruimtes, compartimentering ten behoeve van de brandveiligheid en brandmeldinstallaties aangebracht, de gevelramen beveiligd en de toegangscontrole geïnstalleerd. Daarnaast is er ook geschilderd en is er vloerbedekking gelegd. Vervolgens is de hele vleugel schoon en gebruiksklaar opgeleverd voor de eerste 50 Oekraïnse vluchtelingen die op 22 maart 2022 arriveerden.

Zo’n race tegen de klok vergt nogal wat op het gebied van planning en het goed op elkaar afstemmen van alle werkzaamheden. Complimenten aan onze partners zijn dan ook erg op hun plaats: Nikkelen elektrotechniek B.V. – Kemkens Installatieburo B.V. – Hofmans at Home – Croonen Architecten – Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. en dormakaba

Dank ook aan alle andere betrokken partijen zoals de gemeente Berg en Dal, de brandweer en ZZG zorggroep voor de prettige en soepele samenwerking.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op