Schilderwerk in Sterrenflat Hoevestein

Bericht 13 Hoevestein Wageningen.Def E1655985269132

Schilderwerk in Sterrenflat Hoevestein in Wageningen

Opdrachtgever: Idealis

Een project waar we met geweldig veel plezier aan gewerkt hebben was het opknappen van de Sterrenflat Hoevestein in Wageningen in opdracht van Idealis, een gebouw met maar liefst 480 (studenten)appartementen. Wij deden het schilderwerk van de algemene ruimtes, de voordeuren van alle woningen, en plaatsten in samenwerking met Bakkers Trapleuningprofielen uit Zwaag een nieuwe overtrekleuning langs de trappen.

Door de frisse kleuren en mooie decoraties en teksten op wanden en deuren is het gebouw weer helemaal up-to-date en kan het weer jaren mee.

Over Idealis:

Idealis huisvest studenten in Wageningen en Ede. Met ruim 5.600 kamers en appartementen biedt Idealis studenten en PhD’ers het grootste, meest gevarieerde en betaalbare aanbod in de regio.

In de visie van Idealis begint een geslaagde studie- of promotietijd met een fijne kamer. Een fijne plek waar je prettig, veilig, betaalbaar en onbezorgd kan wonen. Die plek is voor iedereen anders. Er zijn dus kamers in alle soorten en maten. Groot of klein, voor een beperkt budget, compleet met eigen voorzieningen of alles gedeeld.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op