Verduurzaming & verbouwing kantoor

Verduurzaming & verbouwing hoofdkantoor ZZG zorggroep

Opdrachtgever: ZZG zorggroep

 

In dit project hebben we hard gewerkt aan de verhuizing van het hoofdkantoor van ZZG zorggroep naar ’t Wald in Groesbeek. Samen met onze vaste partners hebben we de nieuwe werkomgeving naar de verwachtingen van ZZG ingericht. Dit hield in dat het gebouw opnieuw is ingedeeld, er geluidswerende voorzieningen zijn aangebracht en het gebouw is gerestyled. Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige fotowanden geplaatst.

Verduurzaming 


Verder zijn er maatregelen op het gebied van duurzame energievoorziening getroffen. Het warmtepompsysteem (op basis van een VRF-systeem) is geoptimaliseerd, er is ledverlichting aangebracht en er zijn zonnepanelen geplaatst. Daarnaast zijn er laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen geplaatst.

We hebben het project ‘sleutelklaar’ opgeleverd, zodat de werknemers van ZZG konden verhuizen naar een prettige, kant en klare nieuwe werkomgeving.

Bericht 7. Verhuizing ZZG.Def E1639046000135
Schermafbeelding 2021 12 09 Om 11.31.48 E1639046065437
Schermafbeelding 2021 12 09 Om 11.31.19 E1639046158789

Onze partners in dit project

Fame Groep – Annekoos Littel Interieurarchitecten – Energiebreed – OPG Landscape – Nikkelen Electrotechniek – Kemkens Installatietechniek – Hofmans at Home – Wouters schoonmaakorganisatie – De Haan Westerhoff zonwering – dormakaba – SkyLift – idverde

Over ZZG zorggroep

De ruim 3000 medewerkers van ZZG zorggroep bieden wijkverpleging (zorg thuis), beschermd en beschut wonen en revalidatie- en herstelzorg in de regio Nijmegen, Wijchen, Maas en Waal. Samen met zo’n 900 vrijwilligers ondersteunen zij jaarlijks ongeveer 9000 cliënten. ZZG zorggroep gaat uit van gezondheid, wat nog wel kan. Medewerkers van ZZG zorggroep staan cliënten bij om hun kwaliteit van leven zo lang mogelijk te kunnen behouden; zodat zij de mens kunnen blijven die zij willen zijn. Daarbij werkt ZZG vanuit drie waarden: deskundig, liefdevol en helder.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op